top of page
Search

DE BALANS TUSSEN LICHAAM EN GEESTBeauty en Zen by Aleksandra is begonnen vanuit het liefde voor lichaam en zen zijn. Een van onze favorieten is de BODY & MIND BALANCE massage. Deze massage combineert aromatherapie, verschillende massage technieken en muziek op maat. De stimulatie van de zintuigen - geur, aanraking en geluid - zal het lichaam in staat stellen om te ontspannen van binnen en buiten.Aromatherapie

Geuren kunnen verschillende effecten hebben op het menselijk lichaam. Veel essentiële oliënzijn gunstig voor de fysieke, maar ook mentale gezondheid. Lavendel staat bekend om zijn ontspannende werking, tot het uiterste dat het diepe slaap met volwassenen en kinderen bevordert. Het bevordert ook stressverlichting, net als rozemarijn en ylang ylang. Eucalyptus staat erom bekend dat het een verfrissend of energiek gevoel geeft. Tijdens de BODY & MIND BALANCE massage wordt een oliemix naar uw voorkeur gebruikt om uw lichaam te ontstressen en te ontspannen. Voordat de massage begint, zullen we u vragen wat voor soort oliën u verkiest. Maar als u niet erg bekend bent met aromatherapie, zullen we u vragen waar u graag mee geholpen wilt worden. Op deze manier kunnen we een essentiële oliemix maken die wordt afgestemd op uw behoeften.


Muziek

Het grootste voordeel van geluidstherapie is stressverlichting. Geluiden die je geruststellen, energie voeden met je hersenen. Dit resulteert in minder spanning en mentale stress. Hoogfrequente geluiden zijn bijzonder effectief en problemen zoals migraine, slaapstoornissen, angst en hoge bloeddruk hebben de neiging om te verbeteren met behulp van deze methode. Vanwege de overweldigende voordelen van geluidstherapie, zullen we uw persoonlijke voorkeuren voor muziek of geluiden eren tijdens de BODY & MIND BALANCE massage. We willen dat je ook van binnenuit ontspant!


Massage

Op het fysieke ontspannen! De massatechnieken die gebruikt worden tijdens de BODY & MIND BALANCE massage zijn zeer bijzonder. Naast de traditionele ontspanningsmassagetechniek combineren we ook lomi-lomi en ayurvedische massagetechnieken.

De lomi-lomi massage komt oorspronkelijk uit het tropische Hawaï en is een techniek die met handen en armen wordt uitgevoerd in lange, vloeiende bewegingen. Lomi-lomi betekent 'massage', en werd vroeger uitgevoerd door zogenaamde 'Kahuna', meesters van de massage. Lomi-lomi massage richt zich op de onvoorwaardelijke liefde die gegeven moet worden, door de volle aandacht en 'een hart vol liefde 'vande masseur te wijden aande ontvanger. Lomi-lomi wordt beschouwd als een helende massage op mentaal, spiritueel en emotioneel niveau en een groot deel van de Hawaiiaanse filosofie 'Huna', die gelooft dat energie wordt gevangen in de gewrichten van het lichaam. Lomi-lomi draait deze gewrichten zachtjes om de negatieve vibes los te laten.

Ayurvedische massage komt uit India en maakt deel uit van hetzelfde oude medische systeem als droog borstelen. Deze massagetechniek richt zich op een balans tussen drie zogenaamde dosha's; verandering (vata), metabolisme (pitta) en structuur (kapha). In de westerse wereld betekent gezond zijn niet ziek zijn. Volgens Ayurveda betekent gezondheid een balans van de drie dosha's.

Deze drie massagetechnieken komen van zeer verschillende plaatsen, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel; om ultieme mentale en fysieke ontspanning te verkrijgen.


Wat vind je er van? Als we je nieuwsgierigheid hebben gewekt, aarzel dan niet om je BODY & MIND BALANCE massage hier te boeken!Nog een fijne dag,


Luka & Aleksandra

42 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page