top of page
Search

Waarom Body & Face Sculpting?
Als beauty professional streef ik ernaar om mijn klanten de beste en meest effectieve behandelingen te bieden en zo duidelijk mogelijk mijn behandelingen te noemen. Daarom heb ik besloten om mijn oude vertrouwde BYE BYE CELLULITE behandeling te veranderen naar Body & Face Sculpting.

Waarom deze verandering?

De BYE BYE CELLULITE behandeling was gebaseerd op een aantal vaste behandelingen, met elk een specifieke duur en focus. Dit was echter niet altijd ideaal en duidelijk, omdat elke klant uniek is en andere behoeften heeft.

Met Body & Face Sculpting werk ik met een maatwerk approach. Dit betekent dat ik voor elke klant een gepersonaliseerd behandelplan opstel, afgestemd op hun specifieke huid en body type, probleemzones en gewenste resultaten. Elke body werkt op zijn eigen manier en tijd waardoor ik soms per behandeling voor een andere methode kies.


De voordelen van Body & Face Sculpting:

  • Meer resultaat: Doordat de behandeling volledig is afgestemd op jouw behoeften, behaal je sneller en betere resultaten. (dat is niet veranderd ;))

  • Meer flexibiliteit: Je kunt kiezen voor een behandeling van 45 minuten, 1 uur of 1,5 uur, afhankelijk van hoeveel zones je wilt laten behandelen.

  • Duidelijkheid: Want de prijs hangt af van de behandelde tijd, ongeacht de behandelingen die worden uitgevoerd. Dit maakt het voor jou overzichtelijker en je weet precies waar je aan toe bent.


Welke behandelingen kan je verwachten?

Tijdens een Body & Face Sculpting behandeling maak ik gebruik van verschillende technieken, waaronder:

  • Lymfatische drainage: Stimuleert de afvoer van afvalstoffen en vocht, wat helpt om cellulite te verminderen.

  • Cavitatie: Verpulst vetcellen die vervolgens via de lymfebanen worden afgevoerd.

  • RF (radiofrequency): Verbetert de huidelasticiteit en stimuleert de collageenproductie.

  • Lipo laser: Breekt vetcellen af en vermindert cellulite.

  • LED light therapy: Stimuleert de celvernieuwing en vermindert ontstekingen.+ Micro current energy: Verbetert de doorbloeding.

  • Cupping massage: Verbetert de doorbloeding , masseert verklevingen los en vermindert spierknopen.

  • Madero therapy: Stimuleert de lymfedrainage en vermindert cellulite.

Welke behandeling is geschikt voor jou?

De beste behandeling voor jou hangt af van jouw huidtype, probleemzones en gewenste resultaten. Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen en behoeften, en stellen we samen een behandelplan op.

Ben je klaar om afscheid te nemen van cellulite en te stralen met een gladde, stevige huid? Maak dan vandaag nog een afspraak voor een Body & Face Sculpting behandeling!

15 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page